mandag den 14. marts 2011

Foråret er på vej... Håber jeg...!

Foråret er på vej... Datoen i kalenderen siger i hvert fald, at det er forårstid, men det lader vente lidt på sig endnu…

Månederne fra marts og frem mod sommerferien er meget travle på Sct. Knuds Skole. Emneuger, skolefest, opstart af førskoleklassen, lejr- og studieture, sprogskoleophold, skriftlige og mundtlige afgangsprøver, årsmøde etc. Der er fuld fart på og vi skal alle, voksne som børn, huske at trække vejret en ekstra gang og nyde roen, når stilheden endelig indfinder sig i weekenderne og de helligdage der kommer.

Skolefesten, som i år afholdes fredag den 1. april på Fredericia Teater, er skolens helt store årlige fest for elever, ansatte, forældre, bedsteforældre, søskende etc. SKAL DER VÆRE FEST, SÅ LAD DER VÆRE FEST….! Jeg håber på, at I alle bakker om vores skolefest, så det bliver en fantastisk aften for os alle. En aften hvor vi i fællesskab vil nyde, grine og juble over de mange flotte indslag på scenen og efterfølgende hygge os sammen med mad og dans i de fantastiske rammer på Fredericia Teater.

Skolens årsmøde, som bliver afholdt onsdag den 6. april, er et meget vigtigt møde for skolen og dennes forældrekreds. Her er der mulighed for at høre mere om skolens pædagogiske og økonomiske drift og visioner, samt at stille spørgsmål til skolens bestyrelse. Men måske det vigtigste på denne aften er valget af medlemmer til skolens bestyrelse, som er den øverste myndighed på Sct. Knuds Skole. I år skal der både vælges bestyrelsesmedlemmer samt suppleanter. Kære forældrekreds; gør jeres indflydelse gældende og kom til årsmødet.

For eleverne i 9. klasse vil datoen den 15. april måske blive imødeset med både spænding og nervøsitet. Her vil udtræksfagene blive offentliggjort. Bliver det tysk, samfundsfag, engelsk - måske geografi, biologi eller noget helt andet, eleverne skal op i til FSA-prøverne. Ligegyldigt hvad det bliver, er jeg sikker på, at vores 9. og 10. klasse kommer til at få nogle flotte resultater ved FSA- og FS10-prøverne.

OG SÅ STARTER VORES NYE ELEVER I FØRSKOLE...!! Jeg glæder mig til at hilse på vores nye førskolebørn den 4. april. Det bliver en stor dag for os alle, men nok mest for børnene der skal begynde i skole for første gang. Og med disse elever når vores elevtal frem mod sommerferien lige netop op over 200. Masser af skolekammerater man kan have det sjovt og godt med....:-)

Foråret er på vej… Det håber jeg i hvert fald…

Med mange forårshilsner

Joachim Grundtvig
Skoleleder